Sirius Fotboll väljer oss igen!

Vi påbörjade ett samarbete med Sirius Fotboll i somras där vår uppgift var att dokumentera allsvenska matcher som spelades på Studenternas i Uppsala, samt komplettera klubbens flöden på sociala medier. Mot årets slut hade vårt samarbete utökat till större produktioner utöver fotbollsmatcherna.

Sirius Fotboll har nu valt att förlänga sitt samarbete med oss under året 2023 där vi kommer ansvara för produktioner inför och under allsvenska matcherna. Vi är otroligt glada över att få fortsätta jobba med denna klubb och tackar dem för förtroendet.

“Vi påbörjade vårt samarbete med Ethan Chalon under säsongen 2022 och vi är glada över att vi nu kommit överens om att utöka samarbetet under det kommande fotbollsåret. Förutom att få filmer i hög kvalitet får vi även en samarbetspartner som hjälper oss redan på idéstadiet. Tillsammans kommer vi att skapa innehåll som tilltalar hela Uppsala och förhoppningsvis kommer det leda till att fler personer upptäcker den blåsvarta gemenskapen.” säger Viktor Johansson, Kommunikatör för Sirius Fotboll.

Dela nyheten
Copyright © 2023 Ethan Chalon | Godkänd för F-Skatt